Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musím se přiznat, že moje děti (ani jedno) by se bývaly asi bez pohádek ráno nenasnídaly ... nebo nasnídaly, ale trvalo by to dvakrát tak dlouho. ;-)

0 0
možnosti

Moc vám přeju,aby vám předsevzetí vydržela.Já jsem taky podobná měla,když byla nejstarší dcera malá.S přibývajícím věkem a počtem dětí to tak nějak přestávám řešit...4 letý syn už dlouho ráno pije ředěný jablečný mošt.Samozřejmě,že by mléko bylo lepší,ale on ho prostě nechce.Neřeším,hodnotím kladně,že vůbec pije.Pohádku ráno naopak ano! Z DVD a když skončí,je to jasný pokyn pro odchod,diskusi nepřipouštím.Snídani servíruji při té pohádce,zbytek povoluji brát s sebou do auta.16 letá slečna si někdy ráno zuby čistí a někdy si vezme žvýkačku.A co já s tím jako? Úkoly jsem postupně kontrolovala 1) hned po vypracování 2)večer 3) ráno 4) teď už vůbec;-DNo a budíkem celé rodiny je aktuálně nejmladší dcera,nařízená je trvale na šestou ranní,bohužel i o víkendech:-(posouvat se nedá.

0 0
možnosti
Foto

U nás budí kocouři. 5:20. A nejdou vypnout R^

1 0
možnosti

A co se vám na těch věcech zas tak nelíbí? Kromě žvýkačky místo čistění zubů to není nic děsného a znám spoustu dětí, jejichž rána vypadala přesně tak, jak si nepřejete - a jak šťastné děti to byly (a vyrostly v normální a úspěšné lidi)...prostě si to "mateřství" tak neberte :-)

1 0
možnosti

tak neplneni nekterych bodu neni uplne zdrave - stava na piti, snidane v aute (=ve stresu), atd.

A cele to zpusobuje posunuti budiku a pripadne odlozeni veci, ktere se daly pripravit vecer, na rano. A rano je pak stres, stres, stres. A ten koneckoncu take neni zdravy.

btw, deti nemaji vlastni budik? Ja podle vlastniho vstaval nekdo od deseti let

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 822x
S láskou a zaUjetím píšící a překládající dablmatka a kulturomilka.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy